среда, 9. јануар 2013.

Afirmacije

Afirmacije su pozitivne izjave koje nam pomazu da promenimo pogresne obrasce razmisljanja i koje koristimo s namerom da ostvare pozitivne promene u zivotu.
Kroz pozitivno razmisljanje prilikom afirmacija stvara se pozitivan uticaj u svesti i time postize trajno optimistican stav, a time i vece zadovoljstvo i bolji kvalitet zivota.
Prava svrha afirmacija je slanje poruke iz svesnog u podsvesni deo uma - podsvesni um ima sposobnost da pretvori sve nase zelje u stvarnost, jer snazno utice na nase razmisljanje, osecanje i delovanje - projektuje ih u stvarnost.

Ako zelimo da nesto postignemo, ostvarenju najvise pogoduje nase ponasanje kao da smo to vec ostvarili. Jednom kada zamislimo kako bi trebao izgledati savrseni ishod, sve nase misli i ponasanje bice usmerene prema ostvarenju tog cilja - to ce pomoci da se to stvarno i dogodi, sto znaci da smo sebe programirali na uspeh.

AKO RAZMISLJAMO POZITIVNO O ZELJENOM ISHODU, TAKO CE SE PRILAGODITI I NASE REAKCIJE, STO CE NA KRAJU DOVESTI DO ISPUNJENJA CILJA.

Vase misli su one koje odlucuju, one odlucuju hoce li reci odnosno akcije biti pozitivne ili negativne - vase misli su pozitivne onda kada predstavljaju misli o onome sto zelite i volite.

Нема коментара:

Постави коментар