петак, 11. јануар 2013.

Sve ono sto jeste ili sto cete ikada biiti predstavlja posledicu nacina na koji razmisljate - ukoliko um hranite zdravim i pozitivnim mislima, vratice vam se u obliku pozitivnog zivotnog iskustva.
Svaki put kada vam se pojavi negativna misao u glavi odmah je zaustavite i pokusajte o istoj stvari razmisljati na pozitivan nacin. Dok se uhvatite da razmisljate o buducnosti na (negativan) nacin "ja to ne mogu", odmah zapocnite sa vizualizacijom nacina na koji biste ipak to mogli.

Afirmativne recenice su vrlo mocno orudje za kreiranje zeljene stvarnosti - podsvesno prizivamo priliku u nas zivot.

Pozitivno razmisljanje je mentalni stav koji nas uci da ocekujemo dobre i pozitivne rezultate u svim zivotnim situacijama.

Podsvesne poruke su metod slanja afirmativnih recenica ispod praga percepcije naseg uma odnosno ispod praga svesti. Iako mi ne mozemo svesno da ih registrujemo, njih savrseno prihvata nas podsvesni um. Nasa svest nas stalno omalovazava i kritikuje - zato je veoma bitno da kada zelimo nesto, izbegnemo svest i zelju prosledimo direktno u podsvest.


Sve sto vam se desava, belezi se u podsvesti - podsvest je i aktivator dogadjaja, tako da ono sto nam je u podsvesti, to ce se aktivirati u spoljasnjem svetu  -  AKO RAZMISLJATE POZITIVNO, POZITIVNO CE DA VAM I BUDE.

KONTINUIRANO PONAVLJANJE VASE AFIRMACIJE CINI VASU SLIKU JACOM I MOCNIJOM NEGO STO JE TO VASA STVARNOST - ZAMISLITE SEBE KAKO RADITE BAS ONO STO ZELITE ALI U SADASNJOSTI.

Da bi promenili svoj zivot, morate da promenite svoja uverenja - da ih zamenite novim (pozitivnim)  -  vasa energija ce ici ka onome na sta se fokusirate.

Нема коментара:

Постави коментар